images

DAHUA Starlight SHOW

Konferenca "Starlight Show"  u organizua nga SSD Albania në datën 23 Shkurt 2019, Ora 09:00-14:30 në sallën “ILLYRIA 1” të MAK ALBANIA HOTEL (ish Sheraton).

Gjatë konferencës u zhvilluan bisedime, testime dhe bashkëpunime me produktet më të fundit DAHUA. Një staf i dedikuar posaçërisht ndaj kërkesave tuaja, i pajisi me njohuri dhe çertifikim direkt nga kompania ndërkombëtare “DAHUA TECHNOLOGY”, të gjithë pjesëmarrësit që ishin të pranishëm në konferencë.