images

Tastierë për të kontrolluar kamerat DAHUA

Tastierë për të kontrolluar kamerat DAHUA, DHI-NKB1000 IP/HDCVI dhe DHI-NKB5000.

Në video tregohet si të kontrollojmë kamerat me anë të tastierës, prandaj ndiqeni videon me të gjithë hapat e procesit.

Nëse keni probleme teknike për të cilat dëshironi një Video Tutorial na shkruani ne inbox.

Gjithashtu Subscribe në Kanalin tonë zyrtar në Youtube: ➡ SSD Albania

#camera #SSDAlbania #PTZ #service #video #Technology

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=PVDX1r-vp6o