DOWNLOAD CENTER

21-05-2020

Softwares & Firmwares Shkarko programet e fundit , dhe firmwaret e fundit nga SSD.AL

Bashkë për një jetë të sigurt!

25-07-2019

Jemi kudo duke u kujdesur që një shkëndijë elektrike të lajmërohet në kohë, një sjellje e palejueshme të dënohet në kohë, një vjedhje apo qoftë aksidente të ndryshme të korigjohen në momentin e duhur dhe pa shumë mundime.

Tastierë për të kontrolluar kamerat DAHUA

11-05-2019

Tastierë për të kontrolluar kamerat DAHUA

Servis i autorizuar nga Dahua Technology

11-05-2019

Servis i autorizuar nga Dahua Technology

DAHUA Starlight SHOW

17-04-2019

Konferenca "Starlight Show" e organizuar nga SSD Albania

Shtimi i Përdoruesit të ri në Akses Kontroller

02-03-2019

Video Tutorial e realizuar nga SSD Albania për të konfiguruar një përdorues të ri në Akses Kontroller.